Forbrugersikkerhed

Garantiordning og sikkerhed for private kunder:

Som privat kunde skal du altid kunne stole på din håndværker. Hos AM El-Teknik har vi indført en række tiltag for at imødekomme eventuelle bekymringer. Vi er bl.a. medlem af TEKNIQs Garantiordning og vi benytter os altid af vilkårene i AB-Forbruger, når vi udfører arbejde for dig.

TEKNIQs Garantiordning

For at sikre dig som forbruger er AM El-Teknik ApS medlem af TEKNIQs Garantiordning.
Garantiordningen dækker dig med op til 150.000kr, hvis der mod forventning skulle være fejl og mangler på det udførte arbejde.

Klik her for at læse mere om garantiordningen hos Tekniq
Klik her for at læse mere om Ankenævnet for Tekniske Installationer

AB-Forbruger:

AB-Forbruger er en standard aftale mellem dig og håndværkeren. Aftalen er udarbejdet i et samarbejde mellem Forbrugerrådet Tænk, Energistyrelsen, Dansk Byggeri og TEKNIQ.
Aftalen sikrer dig klarhed omkring hvilke aftaler der bliver indgået mellem dig og håndværkeren.

Aftalen fastlægger et sæt klare spilleregler for både dig og håndværkeren. Dermed får du let overblik og tryghed under hele byggeprojektet. Aftalen indeholder bl.a. bestemmelser om:

– Tidsplan
– Pris og betalingsbetingelser
– Forsinkelser og forlængelse af tidsfrister
– Tvister og ankemuligheder

Hos AM El-Teknik har vi valgt at bruge denne aftalen som standard, derved sikres du mod misforståelser og dyre ekstra regninger.

Klik her for at læse mere om AB-Forbruger hos Tænk

Privatlivspolitik

AM El-Teknik indsamler kun de oplysninger, der er nødvendige for at udføre din arbejdsopgave. Vi deler aldrig dine oplysninger med henblik på reklame/markedsføring.

Klik her for at læse hele vores Privatlivspolitik

KLS system (Kvalitets sikrings system)

AM El-Tekniks KLS system er udarbejdet i samarbejde med Byggeriets Kvalitetskontrol. KLS systemet opdateres og kontrolleres løbende, så du kan være sikker på at vi altid lever op til gældende lovkrav.